KVP

Kohdevalaisimemme ovat korkealaatuisia ja suunniteltu ammattikäyttöön.
Kohdevalaisimillamme on erinomainen värintoistoindeksi, jopa 97 Ra.
Valaisimia on saatavana sekä kiskosovittimella että pinta-asennettavina.

Optisella zoomausmoduulilla kohde voidaan valaista tarkkarajaisesti ja säätää kohteen valaistus optimaaliseksi. 

Yksirunkoiset kompaktit valaisimet soveltuvat erinomaisesti kohdevalaistukseen myymälöissä, muotiliikkeissä ja putiikeissa, hotelleissa, messu- ja näyttelytiloissa sekä museoissa ja gallerioissa.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai palautelomakkeella, niin voimme keskustella valaistustarpeistasi. Ole hyvä ja tutustu tästä tuoteluetteloomme.

Track spotlights
Track spotlights

KVP

Älykkäillä valaistusjärjestelmillä saadaan valaistuksen hallinta helpoksi.

Ne integroituvat saumattomasti talon automaatio-, turvallisuus- ja videovalvontajärjestelmiin.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, kerromme lisää sekä valmistelemme tiloihinne veloituksetta valaistussuunnitelmat.

KVP

Erilaiset tunnistimet on suunniteltu toimimaan erilaisten valaistusjärjestelmien kanssa: liike-, läsnäolo- ja valaistustunnistimet.

Meiltä saat laajan valikoiman komponentteja, tunnistimia, ohjaimia ja muita laitteita IoT-infrastruktuurin luomiseksi. Valikoimissamme ovat myös erilaiset langattomat ohjausjärjestelmät.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja autamme valitsemaan oikeat tuotteet. 

KVP

Tarjoamme laajan valikoiman UV-lamppuja eri tarkoituksiin. Ne toimivat täysin automaattisesti ja ovat näin turvallisia ihmisille.

Älykkäät UV-lamput ovat helposti integroitavissa rakennusautomaatiojärjestelmiin.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai palautelomakkeen avulla, autamme sinua valitsemaan oikean mallin ja laskemme tiloihisi tarvittavan desinfiointiajan. Mikäli tiedät jo, mitä tarvitset, ole hyvä ja tutustu tuoteluetteloomme.

KVP

Palvelumme

Karjalan Valaistuspalvelu Oy on johtava suomalainen innovatiivisten valaistus- ja desinfiointiratkaisujen kehittäjä ja valmistaja. Tuotteemme valmistetaan huipputeknologialla ja ne täyttävät korkeimmat laatustandardit:

  • LED-kiskovalaisimet – luomme ainutlaatuisia valaistusratkaisuja museoille ja gallerioille, jotka korostavat näyttelyesineiden kauneutta ja luovat miellyttävän ilmapiirin vierailijoille.
  • Desinfiointilaitteet – UV- ja far-UV-teknologiamme mahdollistavat tehokkaan ja turvallisen desinfioinnin eri käyttökohteissa.
  • Yksilölliset projektit – kokenut insinööri- ja suunnittelijatiimimme on valmis toteuttamaan rohkeimmatkin valaistukseen liittyvät ideanne.
  • Ekssimeerivalaisimet – olemme Suomen ainoa vedenpitävien ekssimeerivalaisimien valmistaja, joita käytetään elintarviketeollisuudessa, maatalousteknologiassa ja vesiviljelyssä.

Teemme yhteistyötä johtavien kansainvälisten brändien, kuten Casambin, kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita ihanteellisen valaistuksen luomiseen ja turvallisuuden takaamiseen.

Tuotanto ja jakelu

LED-valaistuksen tukkukauppa

Valaistuksen suunnittelu

Valaistussuunnitelmat, valaistusprojektien suunnittelu ja energialaskelmien laadinta

Valaisinten kehittäminen

Ratkaisujen kehittäminen erikoisvalaisimiin

Älykäs valaistus

Valaistuksen automaatio- ja ohjausjärjestelmät

Image
Image
Image

KVP

Alla joitakin tekemiämme valaistusprojekteja.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää projekteista, ole hyvä ja soita tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella niin kerromme lisää.