+358 40 900 6950

Casambi Xpress kytkin

Casambi Xpress Bluetooth-ohjattava langaton kytkin
199,00 €
(sis. ALV 24%)

Xpress-kytkin on langaton kytkin, joka voidaan määrittää Casambi-sovelluksessa.

Neljällä painikkeella voidaan ohjata käyttäjän valitsemaa valaistustilaa, animaatiota tai yksinkertaisesti yhtä valaisinta tai yhtä valaisinryhmää tai haluttaessa kaikkia valaisimia yhdessä.

Xpressissä on painikkeet himmentämiseen. Napsauttamalla kerran himmennyspainiketta, valittu valaisin tai valaisinryhmä sammuu. Kun himmennyspainiketta painetaan toisen kerran, valaisin tai valaisinryhmä nousee 100% teholle. Pitämällä yhtä himmennyspainikkeista pohjassa, valaisin tai valaisinryhmä saadaan himmenemään portaattomasti.

Xpressissä on myös ylös/alas-painikkeet, joilla voidaan säätää värilämpötilaa, mikäli valaisimessa on tämä vaihtoehto tai ylös/alas-suhdetta, jos valaisimella on pystysuuntaiset säätövaihtoehdot. Värilämpötilan säätöä varten 'ylös' -painikkeen napauttaminen asettaa värilämpötilan valaisimen lämpimimmälle väritasolle ja alas-painikkeen napautus kylmimmälle väritasolle. Pitämällä painiketta pohjassa, värilämpötila muuttuu tasaisesti 25 K välein. Pystysuuntaista säätöä varten 'ylös' -painike himmentää epäsuoran valaistuksen ylös ja suoran valaistuksen alas, kun taas alas-painike himmentää suoran valaistuksen ylös ja epäsuoran valaistuksen alas. Epäsuoran ja suoran valaistuksen suhteen summa on aina 100%.

Xpress-kytkin toimitetaan seinäkiinnityslevyn kanssa. Kytkin voidaan kiinnittää levyyn, koska se on varustettu magneetilla.

Koko
90 x 90 x 12 mm

Akku
CR 2430 Litium-ioni

Akun kesto
2-5 vuotta käytön mukaan

Asennus
Mukana asennuskiinnike seinäasennusta varten

Alue
jopa 50 m ulkona