SMART

Smart film

Smart filmiä voidaan käyttää lukemattomissa eri kohteissa, joissa tarvitaan yksityisyyttä. Lisäksi se suojaa lämmön- ja auringonvalon vaikutuksilta sekä parantaa äänieristystä. Tuotteella huoneet voidaan pitää viileinä ja hiljaisina sekä mukavina käyttää.

Smart film muuttuu kaikissa lasi-ikkunoissa ja lasisissa väliseinissä ja muilla lasipinnoilla helposti läpinäkymättömiksi suojaten tilaa ulkopuolisten katseilta.

Smart filmiä ohjataan yksinkertaisesti kytkimestä, jolla muutetaan kalvo normaalista kirkkaasta läpinäkymättömään. Smart film voidaan helposti integroida automaatiojärjestelmiin.

Virran ollessa katkaistuna, Smart film toimii myös korkealaatuisena valkokankaana nestekiteidensä korkean kontrastiominaisuuden ansiosta.

FILM

Smart filmin edut

Kalvolla luodaan hetkessä tilasta yksityinen: Alle sekunnissa Smart film vaihtaa läpinäkyvästä läpinäkymättömäksi korvaten kaihtimet ja verhot.

UV- ja lämpösuoja: kalvo estää yli 98% UV-säteistä ja jopa 60% lämmöstä.

Smart filmiä voidaan käyttää näyttönä vaikkapa mainostamiseen: Kun se on pois päältä, sitä voidaan käyttää valkokankaana suurella kontrastilla, mikä antaa mahdollisuuden vaikkapa digitaalisille opasteille.

Smart film toimii matalalla jännitteellä.

Industrial lighting

FILM

Soveltuvuus

Toimistot ja avokonttorit

Soveltuu erinomaisesti kayttöön tilojen jakajana ja yksityisyyden suojaksi toimistojen lasisissa väliseinissä, ikkunoissa tai ovissa sekä lasisissa liuku- ja taitto-ovissa.

Kauppaliikkeet

Kauppaliikkeiden ikkunoihin ja oviin - voidaan tarvittaessa estää näkyvyys läpi.
Käyttökohteina putiikit ja muotiliikkeet, sovituskopit, pukuhuoneet, lasiset väliseinät. Soveltuu myös projektioikkunaksi mainontaa tai muuta kuvitusta tai infoa varten.

Hotellit

Hotelleissa voidaan luoda suojaa yksityisyydelle huoneissa, kylpyhuoneissa ja makuuhuoneissa. Soveltuu käyttöön ulko-, katto- ja parvekeikkunoissa, lasiovissa, konferenssikeskuksissa, baari- ja ravintolatiloissa.

Terveydenhuolto

Sairaaloiden ja klinikoiden päivystystiloissa, tehohoitoyksiköissä, leikkaussaleissa (kalvo on helppo puhdistaa, vrt. kaihtimet tai verhot)

Teollisuus

Käytetään kattoikkunoissa, lasiovissa ja ikkunoissa, laitteiden suojaulsessa, puku-ja pesuhuoneissa.

Liikenne

Julkisessa liikenteessä voidaan hyödyntää kuljettajan yksityisyyden suojana tai turvatiedotusten näytön alustana.

Usein kysyttyä

Kuinka Smart film toimii?
Kun virta on pois päältä Smart film on läpinäkyvä, virran ollessa kytkettynä läpinäkymätön.
Image


Image