SPOT

Kohdevalaisimillamme on erinomainen värintoistoindeksi, jopa 97 Ra.

Valaisimia on saatavana sekä zoomattavina että ilman. Saatavana on myös zoomattava malli, jonka kirkkautta ja värisävyä voidaan säätää portaattomasti kaukosäätimellä.

Optisella zoomilla kohde voidaan valaista erittäin tarkasti ja säätää valaistus on optimaaliseksi.

Valaisimet voidaan asentaa joko sovittimella kiskoon tai pinta-asennuksena.

Yksirunkoiset valaisimet soveltuvat erinomaisesti museoiden, gallerioiden, näyttelytilojen, muotiliikkeiden, putiikkien, hotellien ja kauppojen käyttöön.

01

Museoissa ja taidegallerioissa oikea valaistus on erittäin tärkeää. Hyvä valaistus kiinnittää huomion taideteoksiin kuitenkaan vaurioittamatta niitä.

Valikoimistamme löydät erikoisvalaisimet museoille ja gallerioille.

Valaisimillamme on erinomainen värintoistoindeksi, jopa yli 97 Ra. Optisella zoomausmoduulilla kohde saadaan valaistua erittäin tarkkarajaisesti ja säädettyä optimaalinen valaistus kohteeseen.

Valaisimet voidaan asentaa joko sovittimella kiskoon tai pinta-asennuksena.

02

Kuinka tuotteesi erottuvat messuilla tai näyttelyissä muista näytteilleasettajista? Helpoin ja tehokkain tapa on erottua oikealla valaistuksella.

Meillä on laaja valikoima erikoisvalaisimia näyttelykohteiden valaisemiseen. Kohdevalaisimillamme on erinomainen värintoistoindeksi, jopa 97 Ra.

Käyttämällä optista zoomausmoduulia kohde saadaan valaistua erittäin tarkkarajaisesti ja näin optimoida kohteen valaistus.

03

Valaisimiamme on saatavilla eri värilämpötiloissa juuri sinun tuotteillesi sopiviksi. Esimerkiksi vaatteet saattavat vaatia lämpimämpää valaistusta kuin korut, lasitavara tai sähkölaitteet. Jotkut tuotteet vaativat värilämpötilojen sekoitusta tullakseen valaistuksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Muotiliikkeisiin ja putiikeille voit valita laajasta valikoimastamme erikoisvalaisimia upealla värintoistoindeksillä, jopa yli 97 Ra.

Voit käyttää optista zoomausmoduulia ja luoda erittäin tarkan valaistuksen ja hienosäätää sen sopimaan tarkasti juuri kohteeseen huoneessa tai seinällä.

04

Oikean valaistuksen avulla voit lisätä huoneiden tai ravintolan ilmettä niin, että asiakkaasi tuntevat olevansa kuin kotonaan ja viihtyvät. Valaistuksella saat korostettua esineitä, värejä ja muita haluamiasi kohteita ja luoda lisää viihtyisyyttä tiloihin.

Meillä on laaja valikoima erikoisvalaisimia hotelleja ja myymälöitä varten. Valaisimilla on upea värientoistokyky, värintoistoindeksi CRI on jopa 97 Ra.

05

Mikä tekee ravintolasta tai kahvilasta erityisen hienon? No, hyvä ruoka, viini tai kahvi tietysti! Ei pidä kuitenkaan aliarvioida älykästä sisustussuunnittelua ja hyvää valaistusta. Valoilla voidaan luoda ihanteellinen tunnelma erilaisiin tiloihin - oikealla valaistuksella voidaan parantaa tilojen tunnelmaa ja viihtyisyyttä.

Meiltä löydät laajan valikoiman erikoisvalaisimia, jotka on suunniteltu baareja, kahviloita ja ravintoloita varten. Valaisimilla on upea värientoistokyky, niiden värintoistoindeksi CRI on jopa 97 Ra.

06

Älykkäillä valaistusjärjestelmillä saadaan koko valaistuksen hallinta helpoksi.

Ne integroituvat saumattomasti talon automaatio-, turvallisuus- ja videovalvontajärjestelmiin.

Älykkäisiin valaistusjärjestelmiin kuuluvat: älykkäät valot, joita ohjaa DALI, Bluetooth, ZigBee tai Wi-Fi, valaistuksen ohjausjärjestelmä - älypuhelin sovellus ja erilaisia komponentteja ja lisävarusteita, kuten tunnistimia ja älykytkimiä.

07

Ilmaiset valaistusprojektit

Valaistusprojekteihin teemme veloituksetta 3D-visualisoidut valaistussuunnitelmat sekä energiansäästö- ja takaisinmaksulaskelmat valaistusta uusittaessa.

Ilmaiset valaistusprojektit
Ilmaiset valaistusprojektit
Ilmaiset valaistusprojektit

08

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit lähettää meille pyynnön mihin tahansa valaistustasi koskevaan kysymykseen. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Mikäli mahdollista, kuvaa valaistuksen ongelmaa/tarvetta tarkemmin. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


YHTEYDENOTTOLOMAKE