Far-UVC-valolla turvallista ja tehokasta desinfiointia kauneushoitoloissa, kampaamoissa ja tatuointisalongeissa

Kauneushoitolat, parturit ja tatuointiliikkeet ovat kaikki yrityksiä, joissa tarjotaan asiakkaille henkilökohtaisia hoito- ja kauneuspalveluita.  Palvelut edellyttävät sanitaatio- ja hygieniastandardien noudattamista asiakkaiden mahdollisten terveysriskien välttämiseksi.

Far UVC-valolla desinfiointia voidaan käyttää kauneushoitoloissa, partureissa ja tatuointisalongeissa, koska sen on osoitettu olevan tehokas inaktivoimaan monenlaisia infektioita aiheuttavia bakteereja ja viruksia. Far-UVC-valon käyttö näissä olosuhteissa voi auttaa vähentämään tartuntatautien - kuten COVID-19 - tartunta- ja leviämisriskiä.

Palvelualojen yrityksissä, joissa asiakkaiden ja ammattilaisten välillä on tiivis kontakti ja käytetään yhteisiä laitteita, on erilaisten patogeenien leviämisriski. Far-UVC-valoa voidaan käyttää pintojen, työkalujen ja ilman desinfiointiin infektioriskin vähentämiseksi.

Tatuointisalongeissa Far UVC -valolla voidaan desinfioida työalue ja työkalut ennen ja jälkeen jokaista asiakasta estämään veren välityksellä leviävien taudinaiheuttajien, kuten hepatiitin ja HIV:n, leviämistä.

Tämän lisäksi Far UVC -valo on turvallinen ihmisille, toisin kuin perinteiset UV-lamput, jotka lähettävät ihon läpäisevää UV-C-säteilyä, joka voi aiheuttaa ihosyöpää ja kaihia.

Valaisinratkaisu, joka yhdistää LED-valopaneelin ja 222 nm Far UV-desinfiointilaitteen, tarjoaa monia etuja, jos sitä käytetään kauneushoitoloissa, parturi- ja tatuointisalongeissa:

1. Mukavuus: Laitetta on mahdollista ohjata ja hallita Casambi-mobiilisovelluksella. Tämä tekee sen määrittämisestä ja käytöstä helppoa.

2. Turvallisuus: 222nm Far UV-valon käyttö on turvallista oikein käytettynä, koska se ei vahingoita ihoa tai silmiä, toisin kuin perinteiset UV-C-lamput.

3. Tehokkuus: 222 nm:n Far UV-valo pystyy inaktivoimaan monenlaisia, infektioita aiheuttavia bakteereja ja viruksia.

Tartuntatautien, kuten COVID-19, tartunta- ja leviämisriskin vähentäminen: Far UVC-valon käyttö näissä olosuhteissa voi auttaa vähentämään tartuntatautien leviämis- ja tartuntariskiä.

Helppo asentaa: laite on vakiokokoinen toimistovalaisimen kanssa ja helppo vaihtaa.

Monikäyttöinen: LED-paneeli tarjoaa automaattisen valaistuksen ja desinfioinnin.

Tehokas: Laitteessa yhdistyvät LED-paneeli ja Far UV -desinfiointilaite, mikä säästää aikaa ja rahaa verrattuna erillisten laitteiden hankintaan ja asennukseen.

Image