LED

Tuotantotiloihin suunnitellut valaisimemme ovat optisesti erinomaisesti muotoiltuja ja antavat hyvän, laadukkaan valaistuksen aiheuttamatta kuitenkaan häikäisyä.

Näillä valaisimilla voit alentaa energia- ja käyttökustannuksia ja samalla lisätä työntekijöiden tuottavuutta ja työskentelyolosuhteita.

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, ja me suunnittelemme valaistuksen tarpeidesi mukaan. Jos tiedät jo, mitä tarvitset, ole hyvä ja tutustu tuoteluetteloomme.

FREE

Teemme valaistussuunnitelmat veloituksetta

Sisä- ja ulkovalaistusprojekteihin ilmainen suunnittelu, laskenta ja visualisointi.

Yhteyden saat puhelimitse 0409006950 tai yhteydenottolomakkeella.
Tutustu tästä tuoteluetteloomme.

free lighting plans
free lighting plans
free lighting plans

01

On kannattavaa korvata led-valaisimilla korkeapainenatrium- ja kaasupurkausvalot tuotantotiloissa. Niillä saadaan pidempi käyttöikä valaisimille ja huomattavasti parempi valoteho. LED-teknologialla vähennetään tehokkaasti energiankulutusta ja vapautetaan energiaa muun tuotannon käyttöön. Tarjoamme tehokkaita LED-valaisimia erilaisilla valaistuskulmilla myös korkeisiin teollisuustiloihin.

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja teemme veloituksetta valaistussuunnitelman tuotantotiloihisi juuri tarpeidesi mukaan. Tästä pääset tutustumaan tuoteluetteloomme.

02

Varastojen oikea valaistus parantaa näkyvyyttä ja lisää työntekijöidesi turvallisuutta poistamalla varjoja ja pimeitä kulmia. Parempi valaistus lisää myös työn tehokkuutta. Led-valaisimien vankka rakenne, pitkäikäisyys sekä tasainen ja kirkas valontuotto tarjoavat erinomaisen ratkaisun varastotiloihin. Samalla voidaan alentaa huomattavasti valaistuskustannuksia, parantaa valaistuksen tasoa ja käyttää älykästä ohjausta (esim. AWADA).

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, ja suunnittelemme valaistuksen juuri sinun tarpeidesi mukaan. MIkäli tiedät jo, mitä tarvitset, ole hyvä ja tutustu tuoteluetteloomme.

03

Toimistoihin suunnitellut valaisimemme luovat työntekijöillesi erinomaiset työskentelyolosuhteet. Niillä voidaan korvata perinteiset loisteputket toimistotiloissa.

Energia- ja käyttökustannukset alenevat ja samalla työntekijöiden tuottavuus ja työviihtyvyys paranevat.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella niin teemme valaistussuunnitelman toimistotiloihisi juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tästä voit tutustua tuoteluetteloomme.

04

Elintarviketeollisuuden tuotantotiloissa käytettävien LED-valaisimien on täytettävä tiukat vaatimukset valaisinten suunnittelun ja materiaalien osalta. Elintarviketeollisuuden tuotantoympäristöissä, kuten lihakasvattamoissa, siipikarjatiloilla, leipomoissa, kaupallisissa keittiöissä ja kylmävarastoissa valaisinten tulee olla kosteuden kestäviä ja korroosiovapaita, iskunkestäviä ja suojaukseltaan vähintään IP65-luokan valaisimia. Korkealaatuisella valaistuksella on merkitystä myös henkilökunnan turvallisuuteen ja tehokkuuteen.

Polykarbonaatista valmistetut korroosiovapaat ja tiiviit LED-valaisimet tarjoavat valaistusratkaisun elintarvikkeiden jalostukseen. Valaisimet toimivat erinomaisesti sekä kylmissä että korkeissa lämpötiloissa ja niiden avulla voidaan vähentää energiakustannuksia. Valaisimet voidaan tarvittaessa pestä painepesurilla.

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja autamme sinua valitsemaan oikeat valaisimet juuri sinun tarpeisiisi. Tästä voit tutustua tuoteluetteloomme.

05

Turvallisuus on tärkeä osa autojen pysäköintialueiden ja autohallien toimintaa. Yhtenäisellä, kirkkaalla ja häikäisemättömällä valaistuksella varmistetaan sekä kuljettajien että jalankulkijoiden turvallisuus. Asennettavien valaisimien tulee olla kustannuksiltaan energiatehokkaita ja huoltovapaita. Lisäksi pitkäikäisyys ja toimivuus myös kosteissa ja syövyttävissä olosuhteissa ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja autamme sinua valitsemaan oikeat valaisimet juuri sinun tarpeisiisi. Mikäli tiedät jo, mitä tarvitset, ole hyvä ja tutustu tuoteluetteloomme.

06

Kuten ulkotilojen pysäköintialueet myös teollisuustilojen ulkovalaistus edellyttää luotettavaa ja toimivaa valaistusta. Valaisimemme sopivat erinomaisesti kaikkiin ulko- ja aluevalaistuskohteisiin. Tuotteissamme on innovatiivinen lämmönhallintatekniikka, ne ovat kestäviä ja taloudellisia, mikä auttaa säästämään merkittävästi energia- ja huoltokustannuksissa.

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja autamme sinua valitsemaan oikeat valaisimet juuri sinun tarpeisiisi. Mikäli tiedät jo, mitä tarvitset, ole hyvä ja tutustu tuoteluetteloomme.

07

ATEX-valaisimet on suunniteltu ja sertifioitu räjähdysvaarallisiin ympäristöihin. ATEX led-valaisimet tuottavat jopa 70% energiansäästöä ja antavat pitkän käyttöiän - yli 50 000 tuntia. Ne tuottavat tasaista, kirkasta ja häikäisemätöntä valoa. Hyvä valaistus parantaa henkilökunnan työturvallisuutta ja tuottavuutta.

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella ja autamme sinua valitsemaan oikeat valaisimet juuri sinun tarpeisiisi. Mikäli tiedät jo, mitä tarvitset, ole hyvä ja tutustu tuoteluetteloomme.

08

Älykkäillä valaistusjärjestelmillä saadaan koko valaistuksen hallinta helpoksi.

Ne integroituvat saumattomasti talon automaatio-, turvallisuus- ja videovalvontajärjestelmiin.

Älykkäisiin valaistusjärjestelmiin kuuluvat: älykkäät valot, joita ohjaa DALI, Bluetooth, ZigBee tai Wi-Fi, valaistuksen ohjausjärjestelmä - älypuhelin sovellus ja erilaisia komponentteja ja lisävarusteita, kuten tunnistimia ja älykytkimiä.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella niin kerromme lisää ja suunnittelemme valaistuksen ohjauksen juuri sinun tarpeisiisi.

Karelia Lighting Service Ltd

TIETOA MEISTÄ

Yrityksemme on perustettu 1997, yrityksemme kotipaikka on Joensuussa. Pohjois-Karjalassa. Led – valaistuspalveluja olemme tarjonneet vuodesta 2016.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, niin suunnittelemme yhdessä tiloihin toimivan valaistusratkaisun.

Image
Image
Image