SMART

Älykäs valaistus

Älykkäillä valaistusjärjestelmillä saadaan valaistuksen hallinta helpoksi.

Järjestelmät integroituvat saumattomasti talon automaatio-, turvallisuus- ja videovalvontajärjestelmiin.

Älykkäisiin valaistusjärjestelmiin liittyvät älykkäät valaisimet, joita ohjataan DALIn, Bluetoothin, ZigBeen tai Wi-Fin kautta. Valaistuksen ohjausjärjestelmässä kuuluu mobiilisovellus sekä erilaisia komponentteja ja lisävarusteita, kuten tunnistimia ja älykytkimiä.

SMART

Valaistuksen ohjausjärjestelmät

Tarjoamme asiakkaillemme kolmea erilaista valaistuksen ohjausjärjestelmää.

CASAMBI

CASAMBI

Casambi on järjestelmänä täydellinen monella tapaa. Se ei edellytä lisäjohdotuksia. Se muuttaa olemassa olevan valaistuksen älykkääksi valaistukseksi. Sitä voidaan hallita ja määrittää millä tahansa älypuhelimella eikä se vaadi jatkuvaa internetyhteyttä.
Industrial lighting

Casambi valaistusjärjestelmä antaa erinomaisen tuoton sijoitukselle. Säästöjen lisäksi sen käyttö valaistuksen ohjauksessa tuo lisää mukavuutta ja turvallisuutta.

Älykäs valaistusjärjestelmä voidaan integroida myös ultraviolettilaitteiden kanssa. Laitteet voidaan ohjelmoida puhdistamaan tiloja sairauksia aiheuttavilta mikro-organismeilta automaattisesti ja täysin turvallisesti.

FREE

Älykkäät valaistusprojektit

Laskemme projektikohtaisesti tarvittavan valaistuksen, tunnistimet ja kytkimet ja otamme huomioon kaikki tilakohtaiset toiveet.

Tilojen desinfiointia varten laskemme tarvittavien laitteiden määrän, tehon ja sijainnin tilassa sekä tarvittavan desinfiointiajan.

Industrial lighting

SMART

Päivänvalotunnistimet sekä läsnäolo- ja liiketunnistimet ovat välttämättömiä älykkään, tehokkaasti toimivan valaistusjärjestelmän kannalta.

Älykkäät kytkimet toimivat joko itsenäisesti tai yhdessä mobiilisovelluksen kanssa.

Muut tunnistimet, kuten vesivuoto- ja ilmanlaadun tunnistimet, savuilmaisimet, lämpötila- ja kosteusanturit sekä monet muut voidaan integroida älykkääseen valaistuksen ohjausjärjestelmään ja järjestelmää voidaan mukauttaa tarpeiden mukaan.

SMART

Älykäs kalvo edustaa korkeaa teknologiaa. Se on saumaton tuote, joka voidaan ohjata vaihtamaan olotilaansa läpinäkyvästä läpinäkymättömään kytkimen painalluksella.

Älykäs tekniikka antaa mahdollisuuden helpolla tavalla suojata yksityisyyttä.

Tuotteella saadaan luotua monitoiminen tila, joka mukautuu ja vastaa käyttäjiensä tarpeisiin.

Älykalvojen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, sitä voidaan käyttää missä tahansa lasipinnalla.

Älykkäät valaistussovellukset

Image