ZigBee

ZigBee on yleinen mesh-verkko, jonka avulla älykkäät laitteet voivat muodostaa yhteyden ja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa yhteisellä kielellä.

Zigbee on älykäs valaistus, jolla voidaan luoda tunnelmaa, mukavuutta ja turvallisuutta taloudellisella tavalla.

ZigBee-tekniikka voidaan integroida mihin tahansa asennettavaan valaistukseen - yksittäisten valaisinten säätimistä teollisuuden mittakaavan ratkaisuihin. Käytettävissä ovat pilvipohjainen kauko-ohjaus, valvonta ja tiedonkeruu.

Image

ZigBee valaistusratkaisut

ZigBee 3.0

ZigBee-valaistusratkaisu perustuu avoimen lähdekoodin langattomaan tekniikkaan, joka on saatavana WiFi-yhteyden kautta kaikissa älypuhelimissa.

Langaton Mesh-verkko

ZigBee-tekniikka tarjoaa itseorganisoituvan ja itseään korjaavan mesh-verkon, joka sisältää erityyppisiä verkkolaitteita, kuten reititykseen kykenevän koordinaattorin, reitittimen, päätelaitteita ja Zigbee Green Power -laitteita.

Image

Sovellukset

Eri sovellusten avulla voidaan hallita valaisimia suoraan halutusta älypuhelimesta. Toimii täydellisesti esimerkiksi alustoilla Amazon Alexa, Google Assistant ja IFTTT eWeLink, TuyaSmart, Smart Life, iLightsOn ja monissa muissa sovelluksissa.

Lataamalla sovelluksen iOS- tai Android-laitteelle voidaan hallita valaisimia ja muita laitteita.

Valaisimet

ZigBee-tekniikan avulla voidaan helposti integroida LED-ohjaimia, LED-valaisimia tai LED-moduuleita. Ratkaisu on optimaalinen, helposti asennettava ja toimiva pienillä laitteisto- ja käyttöönotto kustannuksilla.

Image

ZigBee toiminnot

Himmennys, valon väri ja värilämpötila

Himmennys, valon väri ja värilämpötila

ZigBee tarjoaa edistyneitä vaihtoehtoja valojen kirkkauden, värinhallinnan ja värilämpötilan säätämiseen. Valaistuksen tasoa ja valojen väriä on helppo muuttaa suoraan sovelluksessa.
Kalenteri ja ajastin

Kalenteri ja ajastin

Kalenteri- ja ajastintoimintojen avulla valaistus voidaan kytkeä päälle ja pois päältä halutun ajan, päivämäärän tai tiettyjen viikonpäivien mukaan tarpeiden, vuodenajan tai toiminnan mukaan.
Ryhmittely

Ryhmittely

Valaisimien ryhmittely sovelluksessa on erittäin helppoa. Ryhmittelyn jälkeen voidaan ohjata kaikkia ryhmän valaisimia yhdessä tai avata ryhmä tietyn valaisimen yksilöllistä ohjausta varten.
Valaistusnäkymät

Valaistusnäkymät

Valaistusnäkymien luominen antaa mahdollisuuden asettaa erilaisia valaistuksia tarpeidesi mukaan. Voit käyttää yhtä valaisinta useissa eri valaistusnäkymissä.
Skaalautuvuus

Skaalautuvuus

ZigBee-järjestelmä on skaalautuva ja sopii niin pieniin yhden huoneen ratkaisuihin kuin suuriin rakennuksiin. ZigBee-ratkaisu on verkkopohjainen ja sillä voidaan luoda rajoittamaton määrä verkkoja.
Auringonnousu auringonlasku

Auringonnousu auringonlasku

Sovellus tietää paikalliset auringonnousu- ja laskuajat sekä ympäristön sääolosuhteet.
Kohtauksia

Kohtauksia

Älykäs kohtaus antaa sinun asettaa kohtauksen käynnistämään uuden tarpeen mukaan. Voit käyttää yhtä lamppua useissa kohtauksissa.
Läsnäolotunnistin

Läsnäolotunnistin

Ohjaussovellus tukee liiketunnistimia. Liiketunnistimia voidaan käyttää energiansäästöön ja kytkemään valaistus päälle vain silloin, kun sitä todella tarvitaan.

Reaaliaikainen seuranta

Reaaliaikainen seuranta

Sovellus tuottaa reaaliaikaisen raportin laitteista ja näyttää työtilan ja tiedot laitteiden toiminnasta. Ilmoitus häiriöistä tulee sovellukseen.
Integrointi

Integrointi

ZigBee-valaistusratkaisut voidaan integroida muihin turva- ja automaatiojärjestelmiin.