Casambi

Casambi on dynaaminen käyttöliittymä, erinomaisen luotettava ja suorituskyvyltään vertaansa vailla.

Casambi-tekniikka voidaan integroida kaikkiin asennettuihin valaisimiin - yksittäisen valaisimen ohjauksesta teollisuuden mittakaavan ratkaisuihin. Siinä on pilvipohjaisena kaukosäädettävä tiedonkeruu ja valvonta.

Casambi app
Casambi app

Casambi-ratkaisut

Bluetooth Low Energy (BLE) -likiverkkoteknologia

Casambin ratkaisu perustuu langattomaan Bluetooth Low Energy -tekniikkaan, joka on vakiona kaikissa älypuhelimissa.

Langaton mesh-verkko

Casambi-tekniikka tarjoaa mesh-verkon, jossa järjestelmän älykkyys toistetaan verkon jokaisessa solmukohdassa luomalla järjestelmä, jossa yksittäisen valaisimen vikaantuminen ei vaikuta muiden valaisinten ominaisuuksiin.

Tällaiset itseorganisoituvat langattomat mesh-verkot voivat ohjata suurta määrää valaisimia mistä tahansa pisteestä.

Casambi-laitteet ovat yksinään älykkäitä ja kytkettyinä vain tarvittaessa. Internet-yhteyttä ei tarvita normaalissa toiminnassa.

Image

Casambi-sovellus

Casambin avulla valaistusta voidaan hallita suoraan mobiililaitteesta käyttämällä älypuhelimeen sisäänrakennettua Bluetooth Low Energy -tekniikkaa.

Lataamalla ilmainen Casambi-sovellus iOS- tai Android-laitteelle voidaan hallita kaikkia valaisimia.

Casambi-sovelluksen tekevät käyttöliittymän asiantuntijat, jonka jälkeen sen käyttäminen on helppoa riippumatta teknisen osaamisen tasosta.

Käyttöliittymät

Casambi tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia vuorovaikutteiseen ja yksilölliseen valaistuksen ohjaukseen.

Image

Casambi-toiminnot

Valon väri

Valon väri

Casambi mahdollistaa kattavan valojen värien säätämisen. Valaistuksen väriä voidaan vaihtaa yksinkertaisesti sovelluksessa ja tallentaa oma suosikki väri myös väripalettiin.

Kalenteri ja ajastin

Kalenteri ja ajastin

Kalenteri- ja ajastintoimintojen sekä animaatioiden avulla valaistus voidaan kytkeä päälle ja pois päältä haluttuun aikaan, päivämäärään tai tiettyihin viikonpäiviin perustuen. Tämä voidaan tehdä tarpeiden, vuodenajan tai halutun toiminnan mukaan. Kaikki Casambin yksiköt toimivat reaaliajassa.
Ryhmittely

Ryhmittely

Valaisimia on helppo laittaa ryhmiin Casambi-sovelluksessa. Ryhmittelyn jälkeen kaikkia ryhmän valaisimia voidaan ohjata yhdessä tai ryhmä voidaan avata yksittäisen valaisimen ohjausta varten.
Animaatiot

Animaatiot

Animaatiot ovat dynaamisia kohtauksia, joissa valaistusta voidaan ohjata vaihtumaan näkymästä toiseen. Animaatiota voidaan vaihtaa valaistustilanteiden välillä tai ne voidaan asettaa toistumaan. Kesto ja siirtymäaika näkymien välillä voidaan asettaa jokaiselle valaistusnäkymälle erikseen.

Päivänvalotunnistin

Päivänvalotunnistin

Päivänvalotunnistinta käytettäessä Casambi himmentää automaattisesti valaistusta, kun päivänvaloa on riittävästi. Näin saadaan ihanteellinen valaistuksen laatu ja samalla pienenee energiankulutus.

Ohjaushierarkia

Ohjaushierarkia

Casambi-ohjaushierarkia mahdollistaa yhteistyön manuaalisten valaisinsäätöjen (sovellukset, kytkimet ja painikkeet) ja automaattisten valaistuksen hallintalaitteiden (tunnistimet ja ajastimet) välillä. Tämä mahdollistaa niiden ohittamisen ja valaistuksen ohjauksen muokkaamisen kaikkien tarvittavien ohjauslogiikoiden kanssa.
Skaalautuvuus

Skaalautuvuus

Casambi-järjestelmä on skaalautuva ja sopii niin pieniin yhden huoneen ratkaisuihin kuin suuriin rakennuksiin. Casambi on verkkopohjainen ja sen avulla voidaan luoda rajoittamattomia verkkoja.
Värilämpötila

Värilämpötila

Casambi tarjoaa kattavan värilämpötilan hallinnan. Valaisimen värilämpötilaa voidaan muuttaa yksinkertaisesti liu'uttamalla sormea valaisimen kuvakkeen päällä.
Auringonnousu ja -lasku

Auringonnousu ja -lasku

Casambi huomioi paikallisesti auringonnousu- ja laskuajat ja huomioi ne valaistuksessa.
Valaistusnäkymät

Valaistusnäkymät

Casambilla voidaan luoda tilannekohtaisia valaistuksia. Useita valaisimia voidaan hallita yhdellä napautuksella ja saada haluttu tunnelma erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Yhtä valaisinta voidaan käyttää useissa erilaisissa valaistuksissa.
Galleria

Galleria

Casambin ainutlaatuinen galleria-ominaisuus tekee käytöstä intuitiivisempaa. Huoneesta voidaan ottaa kuvia tai ladata pohjapiirros sovellukseen ja merkitä niihin valaisimien sijainti. Otetut kuvat näkyvät sovelluksen galleriassa valaisimineen ja haluttua valaisinta voidaan hallita napsauttamalla kuvan valaisinta.
Läsnäolotunnistin

Läsnäolotunnistin

Casambi-valaistuksen ohjausjärjestelmä tukee liiketunnistimia, myös useiden tilassa olevien liiketunnistimien tietoja. Liiketunnistimia voidaan käyttää energiansäästöön ja ohjaamaan valaistusta päälle silloin, kun sitä tarvitaan.

Yhdyskäytävä

Yhdyskäytävä

Casambi-verkon yhdyskäytävän ansiosta valaistukseen voidaan luoda etäyhteys. Tällöin Casambilla toimivia valaisimia voidaan hallita ja verkon asetuksia muuttaa etänä.

Synkronointi

Synkronointi

Casambi-laitteet ovat itsessään älykkäitä. Äykkyys toistuu jokaisessa solmukohdassa, jolloin yksittäinen viallinen valaisin ei vaikuta muiden valaisinten toimintaan. Järjestelmä on itseorganisoituva ja jatkuvasti synkronoituva.