Läikäys Water Cooperative

Läikäys-vesiosuuskunta: kristallinkirkasta kaivovettä ympäri vuoden!

Saarijärven (Koskenkyläntie 283, 43240 Lehtola) asukkaat voivat nyt olla huolettomia juomavetensä laadun suhteen! Vesiosuuskunta Läikäys on ratkaissutkaivovetensä pysymisen puhtaana keväisin ja syksyisin yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. 

Suodattimet eivät poista bakteereja ja viruksia ja UV-puhdistusjärjestelmien asentaminen voi olla monimutkaista ja kallista.

Ratkaisu? Tehokkaat KVP-NX-600 -upotusinduktio-UV-lamput  asennetaan suoraan kaivoon, mikä varmistaa täydellisen veden desinfioinnin sekunneissa.

KVP-NX-600
KVP-NX-600

Läikäys-osuuskunta on yhteistyössä Karjalan Valaistuspalvelun kanssa kehittänyt ainutlaatuisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun rungon kolmen lampun kiinnittämiseksi. Lamput aktivoituvat automaattisesti pumpun käynnistyessä ja desinfioivat jokaisen uuden vesierän.

KVP-NX-600
KVP-NX-600

Osuuskunnan edustaja Olavi Rämänen kertoo kokemuksistaan: "Vedestä tehdään  säännöllisesti laboratoriotestejä, kaikki tulokset ovat olleet puhtaita taudinaiheuttajista. Olemmekin erittäin tyytyväisiä tähän yksinkertaiseen ja tehokkaaseen ratkaisuun!"

Puhdas vesi on avain terveyteen ja hyvinvointiin!

Haluatko tietää lisää teknologiasta ja kuulla Saarijärven asukkaiden kokemuksia?